Sahabat

http://www.mybannermaker.com

27 Jun 2011

Dah shopping baju raye ?

Salam sejahtera semua..

Korunk  dah tempah baju  raye ke?

Agak-agak , apa  ye  fesyen n trend baju  raye  taun  ni ?

Fesyen  tudung pun  macam2  sekarang  ni  kan..

Saya shopping  kain ela  kat Nilai 3  je, maklumlah  dekat  sangat dengan rumah so  senang je sampai sana..

Saya  dan  3  orang puteri  memang  beli stail  boria tiap2 taun.Memang  kelakar  jugak  kan tapi hubby nak  macam  tu so, ikut  je.....

Kaler  tema  for this  year  is PINK   tau!!!! Pilih punya  pilih , last - last tersangkut  kat  kain japanese cotton yang ada pink pink  gitu.....so  nak tak nak , hubby  kena  pakai baju  melayu  kaler  PINK jugak  taun ni...he he kelakar betul....sebelum  ni  kitaorang  memang  elakkan  pakai  kaler  pink , macam  tak boleh masuk  je...tup tup satu  famili pulak PINK taun  ni  hu hu..

Jenis  kain saya memang tak ikut trend sangat janji  selesa je..Fesyen pulak , selesa dengan kurung biasa  dan anak2 pulak kurung pahang pesak gantung...

Baju  korunk  kaler  n fesyen ape  yer ? Cer  cite  ....cer  cite.....

5 ulasan:

  1. wah dh prepare utk raya ke?????
    kita org mmg xde warna tema..sesuka hati je pilih baju...hi.

    BalasPadam
  2. anyway thanks be my follower..salam kenal..
    tahun ni saya tak tahu nak fesyen apa....cam takde semangat je...
    try pergi butik murah..pilih sahaja kat situ..

    BalasPadam
  3. saya jarang raya baju sedondon,hubby mesti tak nak join.lebih2 lagi kalau warna yg dia rasa tak berkenan,...selalunya kalau nak beli kain saya suka beli kat nilai 1.....

    BalasPadam
  4. tak tahu lagi nk pakai fesyen apa .. tapi keluarga di kampung nk tema kelabu heheh...

    BalasPadam
  5. sy prepare awal sbb takut tailor x nk terima kalau lmbt...
    NzA , bj siap pun mmg ok jgk skrg ni kan..

    Shahadah, knpa x bersemangat je ni..

    Ct, hb akak pun dulu2 mcm tu tp skrg dh ok ckt..he he

    Bee, last year akak punya tema kelabu jgk..taun ni PINK pulak..hu hu..

    BalasPadam