Sahabat

http://www.mybannermaker.com

20 Apr 2014

Godaan lelaki pendera

Cinta itu buta dan wanita sentiasa tertipu dengan sikap gentleman di fasa percintaan. Dalam berhati- hati pun kadang masih juga tidsk mampu mencari kejelekan dan watak sebenar teman lelaki yang disanjungi..

Bagi wanita yang sedang asyik bercinta di luar sana, perhatikan ciri-ciri berikut pada pasangan anda.

Terlebih romantis?
Terburu-buru dalam hubungan?
Asyik berbicara tentang diri sendiri?
Cemburu buta dan mengongkong?
Terlalu emosi?
Sering merendah- rendahkan diri anda?
Tidak boleh dibantah atau dibangkang?
Murah dengan perkataan maaf?
Sentiasa menyalahkan orang lain?
Suka memujuk dengan memberi hadiah selepas memarahi anda?
Hubungan kekeluargaaan yang tidak rapat?
Mempunyai sejarah yang disembunyikan?
Memberi peringatan seperti ANCAMAN?

Sila hati-hati dan fikir sedalam- dalamnya sekiranya pasangan anda mempunyai ciri- ciri seperti di atas..

Sumber: Harian Metro


13 Apr 2014

Weekend in my kitchen

Hi readers..

Akak sempat update blog time hujung minggu je dan memang hujung minggu je datang idea apa  yang nak diletakkan kat blog ni...
Recently, keje memang hectic dan penat sangat. Sampai rumah dah kering langsung idea untuk berblog..dan apabila jumpa je bantal terus je terlelap tanpa sempat bermimpi..

Minggu ni, akak sempat masakkan pulut kuning dan kerutuk ayam. Tiba2 teringin bila tengok kat FB kawan. 

Pulut kuning yang semengah sangat, lembik sikit hehe..
Kerutuk ayam... Alhamdulillah anak2 suka..

Tembikai kuning sebagai pencuci mulut.

Walaupun nasi agak lembik tapi bila dah sejuk, nampak ok je dan rasa pun sedap je...#anak2ckpsedap#

6 Apr 2014

Oat choco

Hi semua...

Bekfes apa ye pagi ni???

Kat luar cuaca masih lagi sejuk tu, mood mcm malas nak bangun lagi ni.

Ermmm.. Apa kata kita bekfes dgn oat sajo la hari ni!!! Kita tengok boleh kenyang tak.