Sahabat

http://www.mybannermaker.com

7 Feb 2012

Blog oh blog

Lama nyer tak mengupdate blog ni...busy sgt ke aku ni?
Ermmmm....entah lah..
Nak kata busy sgt tu rase nyer takde lah sgt pun cuma mood je yang tak de.

Sebenarnya, untuk mengupdate blog mmg perlukan mood yang bagus supaya apa yang tertulis tidak membei kesan negatif kepada penlis dan juga pembaca.

Semenjak menjadi full time housewife ni, saya agak terkejar-kejar dengan masa.
Jadual persekolahan anak pagi dan petang dan akiviti-aktiviti ko-k juga menjadikan saya driver yang tekejar-kejar..


Moga jumpa lagi.....:)