Sahabat

http://www.mybannermaker.com

8 Okt 2011

Ramaikan Follower , Dapatkan Pembaca


Salam semua,

Tadi semasa pg jenjalan saya singgah di blog en hasrul
Saya memang tak pernah lagi join segmen atau contest sebelum ini kecuali Ksrs saje.

Nama blog saya : Semekar kasih Setulus hati
Nama saya : Addinahumaira 
Tahun mula berblog  :  sejak 2010 
Jumlah follower  : 20 org sahaja




22 ulasan:

  1. nak dapatkan pembaca or follower?hehe..ini kek hangit

    http://www.puankutu.com/2011/10/resepi-kek-susu-dan-topping-coklat.html

    hehe

    BalasPadam
  2. Join suka-suka puan kutu..
    Jm la join hehe..promote pulak.

    Blog sy ni blog syok sendiri je hehe...
    Yg penting ada tmpt nk bebel

    BalasPadam
  3. salam kenalan..:D
    selamat pagi..lawat rakan2 blogger dari segmen yang sama..(^^,)

    jom tambahkan pembaca..dapat juga tambah follower..hee..

    BalasPadam
  4. salam perkenalan daripada kancil

    datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil..

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

    BalasPadam
  5. Ezad,
    Terima kasih sudi singgah blog akak ni..
    Nanti akak pg BW..

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Kancil,

    Salam perkenalan utk awak dan t.kasih dtg singgah
    Nnti akak bw yea...

    BalasPadam
  8. yg penting berblog utk kepuasan peribadi dan niat menyampaikan.
    saya sgt selesa di sini sekadar seadanya.
    moga makin bertambah silaturrahim selepas ni :)

    BalasPadam
  9. betul tu AHP ,berblog untuk kepuasan sendiri disamping tu dpt menambah silaturrahim dan berkongsi pendapat sesama blogger.:D

    BalasPadam
  10. bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

    BalasPadam
  11. hai. saya dari segmen HH yang sama. nak jemput jalan-jalan ke blog saya. sudah follow kamu :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    BalasPadam
  12. Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    BalasPadam
  13. Terim kasih kerana sudi join segmen saya. :) semoga ia memberi manfaat yang diharapkan.

    ikhlas dari:
    www.hasrulhassan.com

    BalasPadam
  14. imaza , Amalina & Wanie..

    t.kasih singgah di blog akak ni.nanti akan pg melawat n follow yea..

    Sama2 en hasrul..bagus jgk segmen awak ni..:)

    BalasPadam
  15. salam perkenalan...

    dtg jenguk dan follow di sini...
    jmput dtg blog saya pula ye...=)

    BalasPadam
  16. yatie & Shy...

    Salam perkenalan utk awak juga..:D

    BalasPadam
  17. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..
    btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

    BalasPadam
  18. dr segmen same

    http://ridzwanzones.blogspot.com

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    BalasPadam
  20. salam kenal..dah follow awak.

    singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    BalasPadam
  21. Hye hye :)

    Miera dtg dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog Miera :D

    Salam Perkenalan !

    BalasPadam