Sahabat

http://www.mybannermaker.com

27 Okt 2011

Genting - episod 1

Perjalanan dari Nilai agak smooth juga  pagi ini  jalan pun tak berapa sesak sangat jadi kami sampai agak awal.

Kami sepatutnya check in pukul 2.00pm jadi  ada beberapa jam lagi untuk ronda-ronda.

Destinasi pertama kami.....

Strawberry  farm..rasa macam pergi Cameron pulak.
Yang paling bestnya, kami boleh petik strawberry sendiri kat sini.

So, let's picture tell the story.....


 Genting Strawberry Park
tak tahan betul tgk buah strawberry ni, geram nak petik

anak bongsu tak berenggang dgn kameranya


sempat petik sendiri strawberry
excited sangat dapat peluang macam ni, hasilnya hampir 2 kilo..

Kami sempat habiskan masa hampir 3 jam  kat sini sebelum check in.Saya pada mulanya tak sangka ada strawberry kat sini. Selalunya kalau fikir tentang strawberry ni asyik terbayang Cameron je..
Buah jambu jeruk pun ada dijual kat sini tetapi tak  banyak  macam kat Cameron la.

Selain itu di sini juga  ada mushroom farm.

Madu pun ada dijual

kemudian kami terus check in...
2 queen bed untuk 7 orang ...
Nasib baik boleh mintak extra bed.

bersambung....episod 2

Tiada ulasan:

Catat Ulasan