Sahabat

http://www.mybannermaker.com

17 Okt 2011

Hujung minggu yang santai

Suasana petang...

Mood santai di hujung minggu membawa kami sekeluarga ke pantai Teluk Kemang.Bukan niat untuk mandi-manda tetapi sekadar untuk merasa tiupan angin petang yang sepoi-sepoi bahasa aje..
Pantai T. Kemang memang tak pernah sunyi dengan tetamu yang datang dan bila hujung minggu agak sesak untuk mencari ruang jadi kami singgah untuk seketika  sahaja .walaupun anak-anak bising mengomel  tak puas tengok  pantai..


Semasa perjalanan pulang, anak-anak sibuk ajak makan.Bila ditanya nak makan apa, asyik-asyik jawap nak makan sushi...sushi, A & W...Mc D ,bla..bla....
My  kids memang peminat makanan segera  yang kental  huhu...tau je dorang tu ape menu baru..

Tapi kali ni, kami tak ikut selera mereka,  skali skala kena fair la kan..
Hari ni mama yang decide nak makan  apa dan di mana pulak..
So, kami dinner bersama 
..
...
...
...


 melayan steamboat..
di 9 avenue, Nilai

Rasa dan suasana di Thai Steamboat .......Not bad!!!!

layan steamboat sampai berpeluh satu badan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan