Sahabat

http://www.mybannermaker.com

14 Okt 2011

Jumaat sudah

Hari  Jumaat  dah tiba.. Minggu ni rasa cepat je  hari  berlalu.Masih terbayang lagi kekalutan hari Isnin lepas .

Satu perkara yang best adalah esok saya cuti  heheh...( itu je yang lebih kan:D)
Last  saturday  kena kerja so hopefully, this  weekend dapat  rest secukupnya..lalala...# perasan ada bibik  x payah buat keje  rumah ke?#

Bila weekend mesti ada plan kan..


So, kitorang punya planning hujung minggu ni  ....


1. Nak tukar skrin Iphone4  hubby yang dah retak seribu...( dah pakai cover pun blh retak lagi tu )

2. Pergi melawat  kampus...( 3 orang anak buah & 1 org adik ..)

3. Pergi Kem Mokhdar di Rawang ( plan utk  puteri sulung )

4. Pergi trade in laptop yang dah berkurun tak digunakan. ( ada value lagi ke ? )

5. Window shopping heheh... agenda yang paling best bagi ai....

Banyakkan perancangan tapi tak tau mana yang berlaku..

Selamat berhujung  minggu untuk semua...:D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan