Sahabat

http://www.mybannermaker.com

9 Okt 2011

Korang dah bfast ke? Kami dah..

Pagi ni breakfast kami simple je,
Kuetiaw goreng , roti ,sosej dan telur separuh masak.
Anak-anak kurang sihat jadi dorang nak makan telur je ngan sosej dan air tea o panas.

Skrg tengah fikir tengahari nak masak apa atau tak perlu masak apa-apa?
Masak untuk bfast td pun belum abis lagi tau.

Kalau pg makan steambot pun ok ni, bagus untuk anak yg tak berapa nak sihat sangat tu.
Bagi berpeluh dan harap-harap terus kebah demamnya..

6 ulasan:

  1. breakfast yang simple tu sedap..berselera nak breakfast kalau pagi2 ni..heee~

    BalasPadam
  2. Hehe..Simple tu kdg2 sbb ada angin malas skt dik hihi.

    BalasPadam
  3. simple tapi boleh buat kenyang juga nie...hehehehe...rindunya bersarapan pagi lebih2 awal pagi (5 hingga 6 pagi)....sekarang nie sarapan pagi pun dah pukul 8 atau 9 pagi..sebab kerja sebelah petang...hehehe

    BalasPadam
  4. kancil keje belah petang ye..kalau akak bfast pkl 9pg dihujung mggu kira awal lg tu ..:)

    BalasPadam
  5. kalau buat sup tulang/ daging atau ayam kampung fresh pun mungkin dia org suka...

    BalasPadam
  6. bdk2 kalau kurang sihat susah skt nk makan.
    Mintak lain , mkn pulak yg lain..
    yg kecik suka sup tp yg besar tu x mau sgt..

    BalasPadam