Sahabat

http://www.mybannermaker.com

27 Okt 2011

Genting - episod 3

Hotel tempat kami menginap ada sediakan shuttle bas ke Highland Tower dan juga ke Genting Skyway Station.
Nasib baik juga kami dapat 2 tiket free cable car  pergi dan balik  dari pihak hotel , jadi perlu tambah  5 tiket saje lagi. Harga tiket untuk 2-way adalah RM10.00 seorang dan maksimun 8 orang per gondola.

Kebetulan masa itu ada Hallowen  Party dekat Theme Park , so memang agak crowded juga keadaan waktu berbaris nak naik gondola itu..

 jom layan bergambar..

dalam bas ke skyway station...

dalam gondola

gayat juga bila pandang ke bawah

perjalanan merentasi hutan

Sampai je kat atas, kami terus makan kat MD aje.Harga makanan mmg kaw-kaw kat sini.
Apa nak buat , makan itu MESTI..
Selepas makan terus beli tiket.Kami pilih famili  full pakej x 2. Jadi semuanya untuk 7 orang adalah RM3XX..
Terima kasih En Suami yang begitu sporting.Lain kali boleh datang lagi..hehe...


outdoor games

x tau apa nama ni tapi ini untik kanak2 punya...
Acik asyik gelak je dari awal sampai akhir.Seronok betul nampaknyer..

sampai 3 x naik bende ni..

indoor game

kena queue dulu..

sebenarnya , banyak games jugak yang kitorang main  terutamanya outdoor roller coaster, flying games, spider coaster dan macam2 lagi.90% games kat situ kitorang main.memang cukup puas hati..

Tapi gambar tak ade sebab semua barang dah simpan dalam locker.
 Pada yang selalu tension tu memang sesuai datang main sini sebab boleh jerit sesuka hati. 

Cuma  snow walk je tak masuk sebab dah lewat sangat dah..
pukul 10.00mlm  kitorang  balik hotel...

sambung..episod 4

1 ulasan:

  1. Salam addina. Wah seronoknya bercuti. Tengok anak2 tu gembira betul mereka. Akak belum lagi bawa anak bercuti.

    BalasPadam