Sahabat

http://www.mybannermaker.com

27 Okt 2011

Genting - episod 4



Awal pagi, my kids dah kejut untuk mandi kolam.Puas bagi alasan tapi tak berjaya juga.
At last, pergi jugak temankan mereka ...

walaupun sekejap, janji dapat berendam

Dah abis berendam,  baru ingat nak makan.
Tak ade pilihan so, masuk aje kat flavours Cafe.
So, makan western la di pagi hari.

Sambil tunggu order sampai, sempat lagi snap gambar



bergambar depan hotel sebelum pulang.

Bye bye genting.Memang sesuai dengan nama timangannya ,kota keriangan sebab semua orang pergi sana memang  nak bersuka ria dan release tension.

Sebelum pulang sempat lagi pergi ke Strawberry Park untuk mencari jambu jeruk tapi cuma dapat 2 paket sahaja. Jadi la daripada tak ade kan..


~~ TAMAT ~~



1 ulasan: