Sahabat

http://www.mybannermaker.com

2 Jun 2010

Akaun Nuri Bank Rakyat


Dah  sebulan  asyik  tertangguh  je..Penat  dah  dengar  along  bising  nak  akaun  nuru  bank  rakyat. Masalah  nyer  mama  dia  tak  ada  kesempatan  lagi  nak  pergi  bank  bukak  akaun  tuh...

Malam  tadi  pukul  10  malam  bising  lagi  pasal  akaun  Nuri , kata nyer  cikgu  dah  siap  bagi  borang  just  fill  up  with  RM 20.00  the  rest,  cikgu   akan  tolong  buatkan.Dah   tercabar  dah  ni..

Sebenarnyer , bukan  tak  nak bagi  cikgu  tolong  buatkan  tapi, alang -alang  nak buat  akaun  tu  biarlah  smua  ada.nanti  ada  ape2  pertandingan  kelab  Nuri  acik  n  Dina  pun  boleh  join  sama...

Kids  selalu  tak  boleh   sabar  dan  smua  nak  ikut  apa  yang CIKGU  dia  cakap  je...eeeiiiiii penat nyer..

2 ulasan:

  1. Puan alia, tahniah la sebab ada akses dgn pppch.. Nak tanye je ni, bolh tak puan alia saya lantik sebagai Ketua Senamrobik kita.. Ok tak? kalau setuju, bolehlah contact saya.. tkasih

    BalasPadam
  2. Tkasih cikgu. tapi saya rasa ada lagi calon yang lebih baik untuk jadi ketua senamrobik kita.

    BalasPadam