Sahabat

http://www.mybannermaker.com

17 Jun 2010

Pesta bola datang lagi

FIFA  ke world  cup  ke  apa  yang  pasti pesta  bola  datang  lagi... Disebabkan  pengaruh  bola  yang  amat  besar  ini, hubby  sanggup  tukar  Tv  , konon  nak  ada  HDMI  yang  boleh  bagi  kaler  lagi  cantik  la  bla....blaaa......kesian  Tv  lama  yang  belum  rosak  lagi tu..

Kerana  hebat  nyer  pesta  bola, TV  pun jadi  rebutan.Kalau  sebelum  ni, biasanyer  hubby  jarang  berebut  channel dan  time  jarang  clash  dengan  kami  tapi  sekarang  dah  jadi  lain  pulak. Nak  pasang  Video  nak  aerobik  pun  dah   tal  senang. Memang  la  kebanyakan  rumah  ada  2  bijik  TV  tapi  biasanya  TV  yang  jd  faveret  mesti  yang  kat  bawah.Tv  yang  ada  astro  pun  mesti  yang  satu  tu  je. Ruang  pun  luas , lagi  sesuai  nak  aerobik  ke  atau  apa2  yang  sama macam  tu.

Dugaan betul  bila  time  macam  ni.Disebabkan  bola  kaum  somi  jadik  pelik:

1. Alert  dengan  masa. Takut  miss  siaran  langsung  la  tu.
2. Kalau  nak   makan  kat  luar  mesti  cari  kedai  mamak  sebab  pasti  ada  siaran  bola.
3. Sanggup berjaga  malam semata-mata  nak  tgk  siaran  langsung.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan