Sahabat

http://www.mybannermaker.com

26 Apr 2011

Semalam puasa , so  masa berbuka  memang beringat sgt  supaya  tidak terlebih makan.Berbuka  dengan nasi  memang mencabar sikit. Lagipun, kalau  terlampau  penuh nanti  tak berdaya pulak  nak  pergi workout  kat gym. So saya hanya  makan :

1 cwn  nasi putih + 1/2 ekor ikan  bakar dgn air asam + 1 cwn tomyam campur

Agak2  dalam  220+70+100 = 390 kalori.  

Workout  pulak  saya berjaya  membakar 750 kalori sahaja.

Cukuplah  untuk  hari itu...cuma  treadmill dengan cross trainer  je..

Janji  kekal  aktif sentiasa..

Masa tiba  kat  Gym tu, saya  cuba  timbang .Terbayang  angka  yang  pelik2  kuar, ye la  lepas  makan  mestui  lah  berat  naik  kan  tapi  angka  yang keluar 61.20kg. Makna nyer tak banyak sgt  naik  atau  berat  saya  sudah  turunnnn????

Tunggu  this  weekend nak update  betul2...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan