Sahabat

http://www.mybannermaker.com

25 Apr 2011

Hari minggu semalam , saya  tak de  pergi  Gym  so  tak   dapat nak  update  the  latest  weight. Minggu  depan baru  update  dan  harap2  akan  mendapat angka  yang  menggembirakan...

Weekend  semalam  saya  telah  makan  terlebih  banyak  daripada  biasa. Risau  jugak  takut  berat  tak  turun  banyak.Dan  paling  merisaukan  saya  berat  naik.Huhhhh  mintak  jangan la  naik  kg  tu..

Menu saya  semalam:

BF  :  roti  pisang  n  air  suam

B  Lunch : 1/2  nasi  lemak & 1/2  fun  fries

lunch  :  1 bj  burger  ayam

Dinner : Nasi  ayam   Hainam

Saya  amat  pasti  kalori  dah  over 1200 nih..
Exercise   pun  tak  buat  jugak  sebab  melayan  anak  nak  pergi  main  air  kat Pedas Wet world.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan