Sahabat

http://www.mybannermaker.com

30 Sep 2011

canggih tapi ....

sudah hampir 3 bulan saya guna ipad2 ni tapi sampai hari ni masih lagi pening duk fikir macamana nak upload gambar ke dalam blog.Saya dah habis godek dah program kat itunes dan App store tapi sampai la ni masih x jumpa lagi cara nye.

ada sapa2 yang mahir tak ?

tolong share kalau ada sapa-sapa yang terror tentang masalah ni yee..

Jasa mu pasti dikenang..chewahhh.

2 ulasan:

  1. sy hp cap ayam.mmg kompem la tak tau.haha

    BalasPadam
  2. Sy guna hp biasa jgk.ipad mcm ganti laptop sbb ringan dan bateri tahan lama.

    BalasPadam