Sahabat

http://www.mybannermaker.com

25 Sep 2011

Nasi Arab

Hidangan nasi arab

Ada  sape2  yang  mempunyai  resepi  nasi  arab  yang  best  tak?

Rasa  macam  nak  cuba  buat  nasi  arab  sendiri  je  lepas  ni.

Biasanya kami  menikmati hidangan arab iaitu di  Restoran  Saba kat Cyberjaya dan Arabian Kitchen kat Shah Alam, seksyen 22   saje.
Memandangkan  anak2 dah suka sangat makan nasi arab   ni, saya teringin belajar nak  buat  sendiri.

Kepada  sesiapa yang ada resepi  best  nasi  arab boleh la  share  yea...:)

nak  mencari  mr. gugel  ni          go ---------->

p/s : keinginan belajar  ni datang sebab tengok anak2 makan bertambah2 kat rumah seorang kenalan suami  yang buat open  house yang menu utamanya nasi  arab.Sampai rumah pun masih lagi memuji2 masakan untie tu..



1 ulasan: