Sahabat

http://www.mybannermaker.com

16 Jun 2013

Biskut raya

Bulan puasa belum pun muncul lagi tapi perang katalog biskut raya dah pun bermula. 

Di FB, di ofis, di taman perumahan, macam2 katalog dengan pelbagai jenis biskut dan pelbagai harga. Tunggu pilih mane yang berkenan sesuai dengan selera dan bajet poket masing2.

Senangkan sekarang..semua dihujung jari saja. Tak perlu nak susah2 nak buat, order sahaja.

Tapi saya biasa nyer last minute baru decide nak biskut ape. Kalau perlu, buat sendiri je sikit2.lagipun famili tak gemar sangat makan biskut raya ni.

Bagi penggemar biskut raya, cepat2 order yer..oh ya ape biskut femes taun ni yuppp????

Tiada ulasan:

Catat Ulasan