Sahabat

http://www.mybannermaker.com

13 Apr 2014

Weekend in my kitchen

Hi readers..

Akak sempat update blog time hujung minggu je dan memang hujung minggu je datang idea apa  yang nak diletakkan kat blog ni...
Recently, keje memang hectic dan penat sangat. Sampai rumah dah kering langsung idea untuk berblog..dan apabila jumpa je bantal terus je terlelap tanpa sempat bermimpi..

Minggu ni, akak sempat masakkan pulut kuning dan kerutuk ayam. Tiba2 teringin bila tengok kat FB kawan. 

Pulut kuning yang semengah sangat, lembik sikit hehe..
Kerutuk ayam... Alhamdulillah anak2 suka..

Tembikai kuning sebagai pencuci mulut.

Walaupun nasi agak lembik tapi bila dah sejuk, nampak ok je dan rasa pun sedap je...#anak2ckpsedap#

Tiada ulasan:

Catat Ulasan