Sahabat

http://www.mybannermaker.com

28 Mei 2010

Boring nyer bila bekerja di public holiday..

Hari ni  semua  orang  cuti  maklumlah  public  holiday.Tapi  kita  kat  Step  kena  keje  juga. Apa  nak  buat  kan, dah  boss  tak  nak  cuti  untuk  hari  Wesak. Nak  tak  nak  terpaksa  la  terima.
So, walaupun  dengan  berat  hati, gagahi  jua  untuk  menunaikan  tanggungjawab sebagai  seorang  staff  di  Step. Boring  nyer.....dan  tak  produktif  langsung!!!!
Dalam  kepala  ada  mcm2  acara  ni..untuk  hilngkan  boring  dan  mencepatkan  masa  berlalu...

Kebetulan  seorang  staff  kami  ada  yang  baru  bersalin,so  kitaorang  akan  buat  agenda  baru  hari  ini.
Melawat  staff  bersalin..

Tahniah  untuk  Puan  Nurul  yang  baru  saje  bergelar  ibu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan